PASTA E PIZZA

PASTA E PIZZA Authentiek en huisgemaakte Italiaanse gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 114 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pasta e pizza. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2022 om 19:32 Slappe pizza’s en weinig smaak, ga hier geen pizza’s meer bestellen
5 mei 2022 om 23:09 De pizza is hier SUPER LEKKER misschien de beste van Amsterdam. Ik schaam me dat ik zelfs meer betaald heb voor een pizza bij de ny pizza terwijl deze pizza’s ongelooflijk lekker en authentiek zijn voor dezelfde prijs of minder. Erg tevreden 10/10
25 apr 2022 om 22:27 Bezorg tijd conform afspraak
18 apr 2022 om 19:22 Heerlijk eten, ook goede hoeveelheid! Kan er zeker nog een dag van eten :) misschien als tip voor t restaurant: de meeste mensen eten thuis het eten, dus er is geen bestek en servetten nodig! Misschien als optie geven! Beter voor t milieu:)
28 mrt 2022 om 23:37 Pizza froide. Pâtes excellente. Le livreur n’a pas trouvé de suite l’adresse :/
22 mrt 2022 om 12:36 Lekker
9 mrt 2022 om 20:09 3 verschillende pasta’s en een salade gegeten. We vonden het allemaal heerlijk. Grote porties in fijne bakjes.
24 feb 2022 om 10:15 Eten smaakte goed, maar mijn man en ik hebben hele avond last aan onze buik gehad.
20 feb 2022 om 13:27 Food was delivered in over 90 min. Called the restaurant and nobody picked up the phone. Ended up ordering elsewhere only to have them deliver the order at the same time with the new one..
9 feb 2022 om 19:43 Had gorgonzola in mijn pasta ,maar was niet echt veel helaas . Zelf n byte gegeven met wat meer peper n zout
7 feb 2022 om 8:58 Lekkere pasta, snel bezorgd, vriendelijke bezorger
4 feb 2022 om 1:14 The carbonara is not that good